Afumarea specialităților din carne cu stejar

Peleți lemn rășinoase esență tare

Află de ce Peleți Bio din lemn de Stejar sunt o alegere excelentă pentru afumarea cărnii

 

Sărbătorile românilor au o savoare aparte, mai ales când se adună oameni dragi, familie și prieteni, să ia masa împreună. La loc de cinste pe masa de sărbătoare sunt așezate, de obicei, specialitățile din carne preparate după metodele tradiționale.

Afumarea cărnii este o metodă utilizată din cele mai vechi timpuri până în zilele noastre
Afumarea cărnii este o metoda de preparare utilizată încă din antichitate pentru păstrarea cărnii pe o perioadă îndelungată în sezonul rece.

În zilele noastre, afumarea se utilizează pentru diverse specialități din carne, precum si pentru slănină sau cârnați. Afumarea produselor din carne este, de fapt, o metodă de conservare prin fumul produs de lemn. Ca să obții specialități delicioase, orice bun gospodar știe că este importantă atât ventilarea corectă a spațiului de afumat, cât și utilizarea unui tip de lemn potrivit.

De ce stejarul îți asigură obținerea unor preparate afumate de invidiat
Stejarul este cea mai bună sursă de fum și este utilizat pentru afumarea tradițională a specialităților din carne datorită caracteristicilor lemnului de esență tare, care da produselor afumate o aromă fină și plăcută. Se utilizează cu succes pentru preparatele din carne de porc sau vită.

Peleți Bio 100% lemn de stejar sunt o alegere bună pentru afumarea cărnii
Peleți Bio sunt produși din lemnul de stejar mărunțit, prelucrat la temperatură înaltă și presiune ridicată pentru obținerea formei compacte de peleți, avantajoasă pentru transport și depozitare. Peleții din lemn de stejar, obținuți în mod ecologic, produc o energie termică curată. Fiind un combustibil solid 100% natural, fără aditivi chimici, Peleți Bio din lemn de stejar reprezintă varianta modernă de afumare a preparatelor din carne cu lemn de esență tare.

La ce să fii atent când cumperi peleți pentru afumarea cărnii
Peleții sau rumegușul derivat din industria mobilei, cel mai adesea, de lacuri, adezivi, substanțe chimice.
Evită un gust înțepător și neplăcut al preparatelor din carne și nu folosi rumeguș de lemn verde.

Peleți Bio 100% lemn Stejar. Vezi detalii produs aici.